Huisarts Bergentheim
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergentheim
Kanaalweg West 62 7691 CA
Bergentheim

Nieuws

Zomervakantie
Van
18 juli t/m 29 augustus neemt de huisartsenpraktijk in Beerzerveld op alle donderdagen waar voor spoedgevallen. De praktijk is telefonisch bereikbaar en de apotheek is geopend.
Wij verzoeken u vriendelijk om klachten die niet met spoed behandeld hoeven te worden en waarbij een doktersbezoek dus planbaar is, te laten beoordelen buiten deze dagen om.
Verder kunt u uiteraard gebruik maken van het patiëntenportaal waarmee u bijvoorbeeld berichten kunt sturen, recepten kunt herhalen en online afspraken kunt maken.

Telefoon
Wij hebben een aanpassing in onze telefooncentrale om u beter van dienst te kunnen zijn, wanneer het erg druk is. U kunt een bericht achterlaten en wij bellen u terug.

Nieuwe kast voor het inleveren van urine
Bij de balie is er sinds kort een kast, waar u de potjes met urine in kunt leveren. In de kast ligt het formulier wat u in kunt vullen met de klachten. Ook staan hier lege potjes om mee te nemen. Via onderstaande link kunt u ook thuis het formulier invullen en meenemen naar de praktijk.
Urine Inleveren

Vrouwenspreekuur
Wellicht heeft u het idee dat er aan uw klachten of ongemakken niets te doen is. Misschien denkt u dat dergelijke klachten niet ‘erg’ genoeg zijn om mee naar de huisarts te gaan. Of mogelijk voelt u gêne om met een bepaalde klacht naar uw huisarts te gaan. Dan kan het vrouwenspreekuur iets voor u zijn.

U maakt een afspraak met Mariëlle. Als het nodig is, bespreekt zij uw klacht met de huisarts.
Soms zal de huisarts tijdens het consult meekijken of wordt uw klacht besproken en wordt u later teruggebeld

Voor welke klachten is dit spreekuur bedoeld?

  • Anticonceptie advies
  • Controle en verwijderen spiraaltjes
  • Advies/vragen over SOA
  • Verschonen pessarium
  • Controle Lichen sclerose
  • Vaginale klachten zoals jeuk en/of afscheiding
  • Menstruatieklachten

U kunt afspraken telefonisch maken of online, via de uw zorg online-omgeving.

Fotoconsult:
Wanneer u een foto in wilt sturen naar de praktijk ter beoordeling, kunt u dat op 2 manieren doen: Via het patiëntenportaal of bellen naar de assistente. Zij stuurt u dan een beveiligde link, waaraan u een foto kunt toevoegen. Het is niet toegestaan om foto’s via de mail te verzenden i.v.m. de privacywetgeving.

Bloedprikken: 
Iedere werkdag van 08.45-09.30, behalve donderdag

TIP: Onder het tabje: MEER bovenaan deze pagina is een item: “Wat zegt mijn polis?”  Hier leest u handige tip over wat wel en niet wordt vergoed. Bij dezelfde tab staan bij ‘Gezondheidsinformatie’ handige links, zoals de gif- en brandwondenwijzer. Thuisarts.nl geeft u veel informatie, u kunt op het icoon hieronder doorklikken naar de site. Of onder aan deze pagina doorklikken naar: Moet ik naar de dokter?  Hier  worden   een  aantal  vragen gesteld en krijgt u  gelijk  advies.

Verwijsafspraken.nl geeft zorgverleners en patiënten antwoord op de vraag in welke situaties de huisarts betrokken moet worden en wanneer niet. Bijvoorbeeld wanneer je twijfelt of de huisarts een verwijzing moet schrijven of niet, of betrokken moet worden bij herhaalmedicatie

Apotheek:
Openingstijden: Iedere werkdag van 8.00-9.30 uur en van 14.30-16.30 uur. 
Vanaf 1 december 2023 zit er minstens 4 werkdagen tussen het bestellen en afleveren van medicijnen. Kijkt u voor verdere informatie bij het tabje Apotheek, bovenaan deze pagina.