Spreekuur overige zorgverleners – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergentheim – Bergentheim
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Bergentheim
Kanaalweg West 62 7691 CA
Bergentheim

Spreekuur overige zorgverleners

De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Bij Voetencentrum Wender bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Wij bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters. Bekijk de website voor de Podotherapiepraktijk in Bergentheim van Voetencentrum Wender.

Een orthopedagoog biedt begeleiding aan kinderen en ouders waarbij sprake is van psychische, pedagogische of opgroeiproblemen. Bij Praktijk Asgard werken we oplossingsgericht. Dat betekent dat we samen met ouders en kind zoeken naar oplossingen voor vragen of problemen die op dat moment een rol spelen. Op dinsdagochtend is orthopedagoog Alide van Lenthe-Hekman aanwezig in de praktijk in Bergentheim. Voor meer informatie over onze werkwijze en voor aanmelding kunt u gaan naar https://www.praktijkasgard.nl/

 

Bij de diëtist kun je terecht met alle vragen rondom voeding en gezondheid. Hierbij kunt u denken aan diabetes mellitus, hart en vaatziekten, ondergewicht, eetstoornissen, problemen met de voeding van uw kind, voedselallergieën en overgewicht.
De diëtist is gespecialiseerd in het veranderen van je eetgewoonten en geeft een persoonlijk advies dat past bij je voorkeur en dagritme. Daarbij speelt smaak een belangrijke rol: eten moet vooral ook lekker zijn!

www.dietistvanasselt.nl
Hilrieke Tibben, diëtist
Tel 085-6200489